Скачать Joomla

Blog

05 серпня

В УКРАЇНІ З'ЯВИВСЯ БЕЗКОШТОВНИЙ ОНЛАЙН-РЕСУРС ДЛЯ ВИВЧЕННЯ ІНОЗЕМНИХ МОВ

Автор 

Новий україномовний некомерційний портал "That.School: освітній хаб" надає українцям можливість викладати і безкоштовно навчатись, водночас отримуючи постійну підтримку і фідбек від викладача.

Автори проекту That.School, харків’яни Вікторія і Влас Лісні, вже створили повноцінний структурований курс з німецької для початківців із простими та цікавими поясненнями українською, інтерактивними завданнями для закріплення і опрацювання матеріалу.

Особливістю проекту є також можливість долучитись до викладання кожного охочого, щобb поділитись своїм досвідом і знаннями з іншими. Автори проекту впевнені, що кожна людина вміє щось робити краще за всіх. Щоб розпочати, треба лише зареєстуватись.

Цей портал має всі шанси стати конкурентом традиційних підручників і занять. Перевагами формату онлайн-навчання, який вже давно популярний в США та Європі, є гнучкість самостійного планування процесу, цілодобовий доступ до матеріалів, інтерактивність та автоматизованість.

Вікторія Лісна, автор курсів і головний редактор освітнього хабу: "Ми віримо, що українцям має бути доступна якісна і водночас безкоштовна освіта. Формат онлайн-викладання і навчання дозволить зібрати величезну автоматизовану базу знань, яка допоможе їм підвищувати свою кваліфікацію і збільшувати ефективність навчання в Україні. 

Вікторія Лісна


Проект розпочато з мовних курсів, але згодом в планах розробка матеріалів абсолютно різного спрямування. Від історії архітектури до курсів з програмування і фізики.

Зараз вже можна зареєстуватись на безкоштовний онлайн курс з німецької для початківців. Новачки зможуть отримувати фахові консультації і надсилати на перевірку свої виконані проекти.

Цільова аудиторія курсу: будь-хто будь-якого віку, особливо ті, хто має потребу і бажання навчатись, але обмежений у часі чи коштах. Також хаб радий вітати демобілізованих бійців сил АТО, тимчасових переселенців та просто всіх, хто хоче самовдосконалюватись.

Читати 3448 разів Останнє редагування Неділя, 27 жовтня 2019 08:35
Оцініть матеріал!
(0 голосів)
Super User

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation

pto120x60

Авторські права 2017 © Офіційна сторінка

Інституту професійно-технічної освіти НАПН України.

Усі права захищені